Thursday, June 2

A cup of coffee at Coffee Club

Bangunan pencakar langit

Deco yang di display

Cafe yang sangat cosy......

Coffee for my hubby

Cappucino for me. Unik kan pengacau dari kulit kayu manis

Wajah2 Dania yang moody sebab mintak nak beli buku cerita....:-) lepas minum dapat satu buku cerita yer...

My hubby di kaunter cafe

Beratur nak beli tiket tapi we all terpaksa bypass helicopter simulator sebab tiket untuk tu dah habis

Sementara nak tunggu masuk Petrosains pukul 4.30pm , we alls habiskan masa kat cafe Coffee Club di tingkat atas Kinokuniya. Cantik sungguh pemandangan cafe. Menghadap bangunan tinggi pencakar langit berdekatan KLCC. Kami tak balik dulu jadi Dania terus je pakai baju Snow White dia dari birthday party Zharfan. Lagipun jubah ala2 Snow White ni dibuat dari kain cam T-Shirt jadi sangatlah selesa materialnya. Ada yang berminat??? Siap bertudung lagi.

****Oh sangat suka hasil DSLR tapi nampaknyer, Mr Hubby yang melebih ni.....err err sape punyer sebenarnyer???...he he he....

1 comment:

  1. pics sharp --sgt cantik :) me suka guna yg mode jdkan background blur tu--focus imej utama ajer :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails