Wednesday, June 15

Rezeki I di ........

Me dengan kasut of the day...purple kan??

Free coffee, Free coffee

Kita minum dulu....

Bag / kasut of the day ada di sini

Me dgn Dania dan bag of the day pada kali pertama percubaan

Print screen dari fb KL Sogo

Print screen dari fb KL Sogo

KL Sogo hantar message kata i menang untuk tarikh 13 Jun 2011. Alkisahnya I ada masuk contest cari bag atau kasut Sogo iaitu My Daily Dose of Fashion Contest yang diadakan pada 6-19 Jun 2011. Pada 8 Jun i ada try tapi i terlambat upload dalam wall facebook KL Sogo. Masa tu gi ngan Dania. I orang kedua yang upload.

Pada 13 Jun tu, i keluar rumah awal sebab nak hantar Dania pegi sekolah kan. Lepas hantar, breakfast di cafe dulu then i ke Sogo. On the way to Sogo, i singgah rumah mama i kat Damansara. Then baru ke Sogo. Tiba Sogo dalam 9.15am rasanya. I buang masa minum kat Kopitiam LG Sogo sebab guard kata Sogo tak bukak lagi dan Kopitiam tu melayu punya. Hampeh tol, i cari wash room kat Sogo bukak kol 10am. Now tutup lagi. Huh sabar je lar....kena tangguh pulak. Wash room kat Sogo kena bayar 30 sen you alls. Lepas tu i lepak kat luar. Ada Dunkin Donuts bagi hot coffee percuma taw. I ambik je lar...Free maaa....Bila Sogo dah bukak, i bergegas naik escalator. The first person kay....dah i pegi cari itu kasut. Ada color purple. Sogo upload warna biru. I agak warna dalam camera kan kadang2 lain. I dok tanya kat SA tu, warna biru mana? Dia bertegas warna purple tu kasut of the day. I mintak dier snap kan. gambar i and kasut tu. I pun naik 1 level above kat Secret Recipe nak bukak net. Wifi free. Terpaksa order ice lemon tea....errr ada ke yang lepak je tanpa minum? Mana ada kan?...

Actually ada sorang minah ni upload dulu kat wall Sogo pada 13 jun tu tapi Sogo tak terima form yang kena submit so, i jadi pemenangnya. Rezeki tu. I dapat voucher RM50 untuk barangan ladies di Sogo. Rezeki dok bertangga kat Sogo you alls....


For more info click click SINI


****setiap hari kasut atau bag yang berlainan. Kena rajin cari....i tanya SA je mana kasut / bag tu??...pastu kena upload photo kita dgn kasut / bag di wall KL Sogo dan hantar sekali ngan form di KL Sogo. Dibuatnya net slow.....melopehhhh....

3 comments:

  1. tahniah kak...oooo mse ni ye akak on9 kat SR atas tu...hehe ezay like pic akak igt contest like..haha

    ReplyDelete
  2. congrats ezz!! me tak join sbb mcm tak de chance nak menang :p

    ReplyDelete
  3. ezz..jgn lupa vote i utk nestle cheerios. u tak nak join ker? u rajin fish votes :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails