Monday, June 6

Mengimbau kenangan Dania / Model baju kurung






Gambar credit dari SINI dan SINI


Ni antara peluang terawal Dania menjadi model baju kurung thelilcaliph.com. Kena pulak berpasangan dengan budak comel ni. Nama pun i dah terlupa. Excited you alls sebab dipotretkan oleh photographer kegemaran i. Masa tu charge Zubye from eyes of grace still ok lagi. Now....wahhhh.......

Ada 4 pasangan kanak2 yang diadakan di Taman Tasik Shah Alam. I siap tanya Molina dari thelilcaliph.com Dania kena pakai baju apa? Bila Moli kata baju biru je, i pun terus ikatkan Dania dengan getah warna biru dan padankan dengan sepit warna sedondon. Masa ambik gambar Dania, Dania as usual buat muka selamba. Nak senyum pun sebab Aunty Zubye buat kelakar. Tapi, bila dalam gambar inilah hasilnya. Cantik sangat gambar Aunty Zubye.


****i akan kuarkan cerita Dania dalam majalah atau suratkhabar from time to time untuk menjadi diari bila Dania besar nanti. Maklumlah dulu2 ummi Dania tak reti berblogging lagi.

3 comments:

  1. bagus entry mcm ni--me nak buat gak lah :) sebagai kenangan kan--ala2 online diary gitu hehe

    dania sgt comel!!!!

    ReplyDelete
  2. patutlah macam pernah tgk dania sebelum kenal blog kak Ezna. Rupanya jadi model baju kurung ni. Dulu2 wan suka surf fotopages selalu gak tgk2 model cilik hasil tangan kak Zubye.

    ReplyDelete
  3. bagusla buat kenanagan.. itla tujuan ila berblog..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails