Saturday, June 4

Sambutan harijadi ke 3 buat i / Happy dan yang tak happy

Zharif dan Adlina

Sofiah

My cake dari Kings. Birthday 3 orang, me, eja dan bibik.....kek ni sedap lar....

Hadiah buat adik tersayang, Elza

Tudung i yang pilih dari Pearl Haya buat Elza. Ni adik i Erma yang kirim....ater?? me je yang free. Batu Swaroski kat kepala tudung tu tak nampak dalam cam i ni

Bibik punya kain buat baju raya. Lap lip buat bibik....i cari yang RM35 sepasang 4 meter ni kat Jakel

Sambutan kali ke 3 ni dibuat kat rumah my mum di Damansara. Bila i ternampak kereta 'atuk' Dania, perasaan macam sayu je. I tahun ni i tak dapat hadiah dari papa i lagi. Memang setiap tahun, papa i akan bagi hadiah. Selalunya perfume. Perfume dulu2 pun tak habis lagi. Kalau tak perfume, papa i mesti bagi hadiah duit. Hehehehe...amountnya sangat best. Cerita pasal perfume, ada sekali tu i ajak papa i keluar minum pagi kat mamak di Tesco, then berjalan kat Metrojaya. I cakap je eh perfume J-Lo la. Papa i kata nak ke?. I kata boleh ke Pa? Papa i kata ambik je lah....Wahhhh sangat best ok 'paw' Papa i perfume....Tapi sebenarnya bukan hadiah yang i rindukan sangat tapi papa i. Patah tumbuh, hilang tak berganti. Makan barbeque pula, my bro Muhamad Aizat yang sediakan.


Selepas sesi makan kek dan buka hadiah, sesi tahlil untuk papa i pula....


Harap Papa bahagia di sana......................


Papa i pada Julai 2010......sedang mendukung Zharif

****Sedih juga selalu masa birthday ada gelak ketawa papa i, now sunyi....semua buat2 happy je tapi i tahu ada kekurangan di situ.....*sebak sangat*

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails