Thursday, June 23

Jom masuk contest Air Asia ni

Tempat2 yang kita boleh snap photo untuk masuk contest nih...


Sea lion ni kat 1 Utama New Wings

I ada terjumpa 2 tempat untuk snap gambar untuk contest Snap and Win a trip to Perth. Pertama tu i jumpa sand boarding kat Sunway Pyramid. Ada berani duduk kat atas skate board??. I malu. Hehehehe. Kebetulan masa i pergi 1 Utama, i ternampak statue sea lion ni so i snap la gambar sea lion nih. Lepas tu datang 2 orang Indonesia.


Orang I : Saya pun mahu ambil gambar dengan penguin.

Me : (Terasa cam kelakar...u alls tak ke???). I pun cakap ni bukan penguin. Ini sea lion. Singa laut. (cam confuse je muka orang I itu...gamaknya dia kata penguin dikatanya sea lion...)



For more info tentang contest ini sila click di SINI



****AWAS bagi yang tak rajin nak vote tu....contest ini memerlukan anda memancing undi ya....

1 comment:

  1. u join ker ezz?
    contest nestle cheerios pun me dh malas nak raih undi sbb ramai yg baru join terus dpt vote seratus lebih even dlm masa sehari! malas i *sigh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails