Wednesday, June 29

Memenyet di Ayam Penyet

Sate kat Ayam Penyet ni so so je rasanyer


Ayu Rafikah sibuk membelek cam yang habis bateri. Sangat tension ok buat blogger....

 Gambar me, suzz dan ayu. Happy sungguh gambar nih....I like!!!!

Gambar solo me siap pakai helmet nak gi main basikal lagi....huhuhu....

Hari Jumaat baru baru ni Ayu ajak me, suzz dan mira ngedet (pinjam jap ayat nih ye ayu...) kat Ayam Penyet Bandar Sunway. Mira tak dapat make it so kami ber-3 jer. . Sambal Ayam Penyet tu sedap bagi i tapi i makan siap berair lagi hidung tu....hehehe....pedas beb.  I order Udang Penyet, Suzz dan Ayu order Ayam Penyet. Lepas tu ada sesi bergambar kat Air Asia. Niat kami nak masuk contest Air Asia. I tak mengharap sangat pun sebab mesti ramaiiii yang creative pose tu.

Anyway, seronok juga bergossip bersama teman2 tersayang.


****next time jumpa + makan lagi jom....







4 comments:

Related Posts with Thumbnails