Wednesday, June 15

Makan Time - Klebang Coconut Shake, Melaka

Gerai shake terletak di jalan ni

Customer dah start beratur

Coconut shake dah kuih muih

Shake yang sangat best itewww

Gerai shake yang famous amos ini

Hari i tiba melaka, jalan jam disebabkan gerai ni di tepi jalan Pantai Klebang. My hubby kata mesti gerai famous. Kalau tak, takkan lah ramai yang sanggup beratur tu. Queve sangat panjang okay. Hari terakhir tu, kami singgah sini. Ada pulak tu dalam GPS Papago we alls. Ada i sapa uncle dari Singapore ni, dia kata word of mouth dari kawan dia suruh datang try Coconut Shake kat sini. Kalau orang Singapore pun sanggup datang, confirm really well known nih. Uncle tu siap snap gambar lagi kat sini.

Try la kengkawan kalau datang melaka. Coconut Shake ni lemak sungguh. Di blend bersama isi kelapa. Atasnyer ada satu scoop ice cream vanilla. Tambahan minum musim2 panas ni. Perghhhh i tell you..............

2 comments:

  1. kat kelate byk gerai jual coconut shake gini ezz..semua pun yummy :)

    ReplyDelete
  2. kat melawati pun ade.. sedap.. ade satu pakcik ni buat..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails