Thursday, June 30

Transformer : Dark of the moon best ke?

 Megan Fox

Rosie Huntington Whitely - pengganti Megan Fox dalam DOTM

Photos taken from : Google

I pergi tengok Transformer : Dark of The Moon. I tengok dengan Dania sebab kebetulan Dania punya sekolah cuti Isra' Mikraj. Kami pergi tengok kat TGV Sunway Pyramid. Queve punyerlah panjang. I bet sume nak gi tengok Transformer since Transformer first day di pawagam hari ini. I beli tiket 3D since tiket pukul 2.00pm movie biasa dah sold out. 3D pun 3D lah. I ambik pukul 2.15pm. So kena pakai specs 3D tu. 

Transformer ni i bagi 5 STAR!!!! Best you alls bagi yang suka tengok robot2 tu especially Bumblebee dan Camaro cuns tu. Pasangan Sam Witwicky pun dah lain. Minah ni pun boleh tahan juga. Mana taknya Supermodel untuk brand Victoria Secret. I tengok dia ni tak le pakai seksi cam Megan Fox. Megan Fox tu cam nak terkeluar sungguh!!!.

Berbalik pada movie ni, jalan cerita ni berkisar robot2. Banyak betul robot kali ni berbanding dulu. Robot tua pun ada bernama Sentinel Prime yang baik tapi berpaling tadah. Of course, ada juga geng Autobots yang bersaiz kecik. Elemen kelakar pun ada diselitkan. Especially Sam Witwicky ni yang macam nerd gitu. I rasa tak rugi i gi tengok. Sangat berbaloi okay. 


You alls dah menonton Transformer : Dark of the Moon ???


****rasanyer comel lagi Megan Fox

4 comments:

  1. mak aiiii nampak sgt ketinggalan kita ni...I tak tau pulak megan fox tak berlakon filem ni. eheheh

    ReplyDelete
  2. me tak minat filem robot heheh mr hubby nak gi tgk ni

    ReplyDelete
  3. ezz..tq sbb alertkan me psl result rotiboy tu!! papa ariff punyalah happy hehhehe

    ReplyDelete
  4. every single cents is sgt bernilai pd zmn kemelesetan ekonomi ni ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails