Sunday, June 26

I saw my papa in my dream

Papa tengah tengok kek....
7/11/2009, 8.08pm, Pizza Hut Taman Tun, celebrate birthday Dania ke 5 tahun

Dalam mimpi i tu i nampak papa i lepas tu i terkejut and terjerit.....papa.....Papa i senyum. Lepas tu papa i siap bagi pesanan lagi....selama ni i teringin nak mimpi papa. Kalau ada mimpi pun papa i tak pernah muncul....kali ni papa i masuk dalam mimpi i.



You alls pernah tak mimpi mereka yang pergi dulu dari kita?



****semoga arwah papa tenang di sana....i miss u papa....bila teringat mama cakap ingatkan papa sempat balik rumah, ni tak sempat rupanya. Sebak i...ya...papa i sakit di hospital dan terus 'pergi' di hospital dan terus kebumi tanpa sempat bawak balik rumah.....

Ya allah....sebaknya... :-(


4 comments:

  1. :( sedihnya :(
    i paham..i pun kdg2 termimpi2 ie teringat2 kenangan lalu bersama ayah me...kdg2 me mimpi ayah me sihat ((lps koma & sakit tu), and then weolls buat kenduri sbb ayah sihat ie angan2 me yg tak kesampaian..:(

    ReplyDelete
  2. awal2 dulu selalu je mimpi arwah ma..org ckp sbb asyik duk teringat kat dia, sbb tu di amuncul dlm mimpi. tp x sure samada mimpi tu betul2 atau cuma mainan syaitan je. whatever it is, rasa terubat rindu bila dpt tgk arwah mama even cuma dlm mimpi je pun

    ReplyDelete
  3. selalu gak mimpi. lagi2 bile kite teringat. bile mimpi, bacakan yassin dan sedekah al-fatihah

    ReplyDelete
  4. speechless.. mira rase kematian arwah atok memang sangat terasa, apetah l agi kalau u all yang kehilangan mak ayah.. Alfatihah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails