Saturday, June 25

Kisah si pengalas kaki di rumah

Comel tak selipar i dan Dania ???

I jumpa pengalas kaki ni kat booth dalam IOI Mall. Sangat comel ok. I nak buat alas kaki kat dapur ler. Sebab kalau kaki kita basah, senang nak merekah. Kaki pun kena jaga elok2. Kesian kaki kadang2 tak dipedulikan berbanding penjagaan muka sebab kaki dok kat bawah. Hehehe. I rasa macam comel je kalau pakai pengalas kaki yang comel ini. Kasi chance le i pun nak merasa comel. Ngeh ngeh ngeh. I belikan satu untuk Dania. Suka si kenit itu sebab butterfly tu berwarna pink.


Jalan jalan lagi kat IOI Mall, i ternampak pulak kedai lukisan. Niat di hati nak window shopping je. Disebabkan nenek ni dah bagi harga diskaun yang berbaloi, i angkat satu lukisan permandangan yang berbunga bunga di tepi laut. Wahhh manyak munge oooo.....terasa macam kat Itali ooo....mementanglah my cousin sorang ni ikut hubby training kat Itali. Huhuhu...


Sekarang ni dah selamat hantar lukisan ni nak buat frame along with other lukisan yang my friend Jona bought in Bali.



Lukisan manyak munge sana munge sini

4 comments:

  1. sgt cantik lukisan itu :) i like :)

    ReplyDelete
  2. birthday my girl last week pun i hadiah dia slipar nie heheheh cute sgt kan..mcm2 kaler ada...

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  3. amani pun baru beli pengalas kaki, kalau tak pakai, rasa pelik jer kalau pijk tile... :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails