Wednesday, June 8

Zaman dah berubah.....

Antara invitation yang i dapat melalui facebook


Zaman ni ramai dah mengambil pendekatan menggunakan era IT dalam mengundang tetamu ke majlis perkahwinan. Post je invitation tu kat facebook. Boleh jer tetamu kita ni click Attend, Maybe attending atau Not attending. Sesetengah tempat, tetamu tu kena bagi kad baru kengkonon kita ni ikhlas nak jemput.

Pepehal pun terletak kepada kesesuaian majlis ye tak?...tepuk dada tanya selera. Zaman dah berubah.....



3 comments:

  1. zaman anak kita nanti- jemputan kahwin buat iklan kat tv hik hik

    ReplyDelete
  2. zmn ICT kan :) jemputan pakai MMS ajer pun boleh ehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails