Saturday, June 11

Nur Kasih

'Adam' dan 'Nur' special appearance

Remy Ishak dan Tiz Zaqyah

Me bersama pelakon Nur Kasih

Cerita mulanya i dapat tiket ni bila ada orang message i kat facebook berminat tak nak tonton cerita Nur Kasih pada hari biasa (weekdays). I ok jer memandangkan i kan fleksibel. Jadi i ajak one of my friend yang namanya dirahsiakan (bukan blogger). Dia siap emergency leave lagi sebab nak tengok Nur Kasih. Ehem ehem....lepas tu kawan yang message i tu, ada kawannya yang tak dapat nak menonton Nur Kasih ni nak bagi juga tiket kat i. Orang penang you alls...manalah nak turun KL semata2 nak tengok movie NK ni. Jadinya sekarang i ada 4 tiket. I pula saje saje gatal gi mintak 2 tiket lagi kat facebook Tiz Zaqyah fans. Langsung dapat 2 lagi tiket. Kesemuanya berjumlah 6 tiket. I utilised 4 je. Me and my friend bersama 2 lagi teman i (kawan2 kepada isteri Aaron Aziz tuh...). They all orang Singapura yang suaminya bekerja di Malaysia. Jadi ok lah kan. Dapat pulak couple seat. Me and my friend bertiga tu memasing ada la couple masing2. I tanya jugak ramai orang sape yang interested. Sape je yang boleh make it on weekdays kan?.

Masa pergi tu takde pulak dimentioned, pelakon2 akan datang kan. So habis je cerita, ada announcement kata Tiz dan Remy ada. Menjerit semua. I pun mulalah cari port yang baik nak ambik gambar kan?. Being a blogger, i can't help it lah. Blogger ni ala2 reporter gak lah. Cari port yang baik...adalah few photos i ambik.

My friend yang kawan kepada isteri Aaron Aziz tu mintak ambikkan anak dia. Anak dia school sama dengan anak Aaron Aziz. International School tu. Pastu Diyana (isteri Aaron Aziz) pun cakap over the phone kalau setakat Remy Ishak tu dia leh bawak jumpa senang2 je. Wah.....rupanya my friend tu pernah pegi ke lokasi filem Aaron Aziz. Diyana ni yang mengajak. Wahhh agak2 i rasa macam nak ngendeng pegi kat set filem Aaron lah plak. Pastu leh lah masuk dalam blog ni cerita Aaron aka Seth Tan...Hehehe..




Siapa suka Aaron Aziz dalam Nora Elena ???


****Entry Nur Kasih tapi diselitkan juga nama Aaron Aziz. Ya ampun....he he he...i bagi rating 7/10 buat Nur Kasih....tinggi gak kan bagi i yang tak berapa suka tengok malay movies.

1 comment:

  1. glamer tu :)
    me tak tgk lagi mana2 drama bersiri kat tv ni sejak balik msia :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails