Sunday, June 12

Ayah Dania bersama Seth Tan???

Ayah Dania bersama Seth Tan

Hehehehe....Entry yang saje je ni. Kebetulan i nampak kat facebook my friend gambar ni. Kebetulan my friend ni memang suka kat Aaron Aziz ni so i tag dia. Segan member i sebab i tag juga wife Aaron Aziz. My hubby kata Aaron Aziz ni besar. Maksud my hubby tough la tu. Rasa macam pergi gym je Aaron. This is my first time dijemput ke majlis harijadi anak Aaron, Dwi Ariana. Aaron bagi i handsome lagiiiiiii di luar.


Diambil dari SINI


Nak jumpa Seth Tan ni jom join aktiviti ni yang akan diadakan di 1 Utama New Wing. Untuk keterangan lanjut bolehlah click di SINI.


Kena daftar you alls. Cepat cepat.....




****i dah daftar dah...Hehehehe....want to dunked my hubby. Yang nyata bahan kita nak dunked to bukan liquid so nak tau apa. Kena datang hari tersebut....



3 comments:

  1. owhhh seth tan...memang tough pun...pastu hubby ayu pulak dok perasan jadi seth tan since 1 of his staff puji " en khai dah macam aaron aziz"...ekekek

    ReplyDelete
  2. oo ada aktiviti dunk hubby yer :) my hubby sure tak mau punya :P

    ReplyDelete
  3. macam mne boleh rapat dgn seth tan ni??huaaaaa!!~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails