Sunday, June 19

Membaca perlu dipupuk dari kecil

Membaca amalan mulia. Dania semenjak dua menjak ni kalau singgah shopping mall mesti ajak masuk kedai buku and end up mesti beli buku. Tak kisahlah apa jenis buku samada majalah atau buku latihan mahupun buku cerita. Pantang nampak MPH, mesti nak masuk punya. Kalau tak nampak MPH pun kedai buku lain pun sama jugak. Mesti ajak masuk.


You alls suka lepak-lepak kedai buku tak? Ada je i nampak anak beranak berkampung kat kedai buku sambil baca buku.


Khusyuknya anak ummi baca buku....

Buku pilihan Dania

3 comments:

  1. yaya, membaca perlu dipupukk mase kecill. mesti comel je nampakk bila budak2 bace buku. auchakk :)

    ReplyDelete
  2. me pun suak gak free reading kat mana2 kedai buku ehhehe

    ReplyDelete
  3. i pun suke jugak pergi kedai buku, tapi kalau datang dengan emir, tak de can la nak masuk section i.. kene teman dia tengok buku..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails