Thursday, January 12

World Kitchen Asia Pacific

Taken from HERE

Kemenangan manis lagi buat me di facebook World Kitchen Asia Pacific. I menang 1 Corningware 2.5L Covered Saucepan - Sakura worth USD 64.90. Kalau convert duit RM dalam RM200++. I tak sure kena ambik kat Singapore ke since ni rasanya fb Singapore. Kalau yer, melepas nak dapat Corningware ni. Terpaksa pass la kat kawan Spore i.

6 comments:

  1. congrats ezz!! ada dealer kat sini..ofice kat PJ--u akan amik dari sana i guess--kan last time i dpt free corelle plates tu--yg mana ayu dpt 5 for all her kids hehehe

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan oh ye ye yang kartun tu kan? Lucky i. Phewwww.....kalo tak takkan nak ke Spore semata-mata nak ambik hadiah ye tak?.

    ReplyDelete
  3. so far selama follow games kat worldkitchen ni dah dapat 3 kali ...dapat correlle, corningware yang design buah2an...sayur...pyrex baked, kids punya correlle gambo snoopy and kuali pyrex...Alhamdulillah tambah2 banyak gak RMnyer...nnti mmg ambik kat PJ dekat dgn Asia Jaya tu...

    ReplyDelete
  4. @mamaacha dia pos dari Singapore rupanya. Takde pulak dia soh ambik kat office di PJ.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails