Wednesday, January 25

CBR - Cepat / Besar / Rempit

Motor hubby sebelum ni motor skuter Modenas. Skuter tu lah dibawa pergi kerja. Selama 3 tahun banyak berjasa, akhirnya hubby trade in motor skuter ni untuk motor lain pula.

Skuter Modenas

Ni lah motor yang baru berjasa buat hubby. Motor Honda CBR 250 cc. Rekaan sporty, tempat pembonceng kat belakang senget kata Dania. Dania beriya kata tak suka ayah tukar motor sebab warna motor baru tak cantik. Hehehe. Me pulak kata nak bonceng belakang tunggu beli jacket jeans. Saje je....tapi i memang naik motor gayat bab bab lalu menyelit tepi kereta tu.

Anyway, selamat dah hubby i test power bawak balik Kedah. Hari we alls tiba rumah dari Cherating terus petang tu juga naik motor ke Kedah. Sempat la i pesan jangan bawak laju2. Kesiah hubby, dah penat drive dari Cherating -->> KL, kena pulak bawak motor dari KL -->> Kedah.

Ni la motor hubby warna silver

Photo taken from HERE


Hubby i memang minat motor. Tak hairanlah my hubby minat MotoGP berbanding F1.


*****Harap2 lepas ni ada rezeki boleh beli kereta pulak....kalau paling best dapat hadiah kereta dalam contest....free jer...

6 comments:

  1. best jugak petang2 round dngr motor
    kena beli jaket jeans la nmpaknya...hehe

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaa rindunya nak naik motor tapi doc tak bagi..mmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  3. my hubby suke gak moto..bini dier jer tak berapa suke heheheh

    ReplyDelete
  4. perghh!

    moto Honda tu serius ohsem!

    kacak bergaya lagi hensem untuk ditunggai.

    maskulin gitu-gitu~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails