Monday, January 23

Cuti Cuti Cherating




Ni antara gambar cuti2 Cherating. Cerita selanjutnya esok cos i pun baru je tiba dari Cherating :-) 

18 comments:

  1. beshnya cuti2 msia :) ni tempat holiday pertama me terjah lps tiba kat msia last year heheh swimming poolnya cantik :)

    ReplyDelete
  2. Byj kali gi cherating..tp ms blum kawen..lps kawen g skli je..honeymoon kt sana..hehe

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan cantik kan pool dier...sangat puas hati sebab besar....in fact hotelnya best jugak kan...

    ReplyDelete
  4. @Chekgu Azrine wahhh ke cherating jugak yer? tapi lautnya x leh mandi lah...ada obor obor...

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti..
    the Legend ni kan??
    jgn mandi pantai yer, merbahaya..

    ReplyDelete
  6. @BABY(MAMA AMANA bawak sekali mama dan bibik mama...best ramai2 :-)

    ReplyDelete
  7. @♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ ye betul kat Legend. Tak mandi kat pantai. Ada bendera merah Legend kibar. Merbahaya + ada obor2. Main kat gigi pantai jer...

    ReplyDelete
  8. @♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ Kalau gi mana2 pun jam la anje....kebetulan nak bawak mama jalan2.....:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails