Tuesday, January 10

Header dan blog badge exclusive dari Emila Yusof




I suka sangat hasil tangan Emila Yusof ni. Selalu tengok illustrasi kat blog Emila. Akhirnya, i dapat header dan blog badge hasil tangan beliau. Yay!!! Dolly Emila Yusof comel sangat. Tak percaya click link sini. Nak tempah pun boleh.....

Nak pasang header, Whitey Mommy yang pasangkan.

13 comments:

  1. cantik.. i suke emila yusof ni dah lame dah.. memang cute.. !! siap hubby u ade misai lagi tu hehe

    ReplyDelete
  2. @Em's Family eh...hubby i memang ada misai and janggut sekali la mira....dolly ni takde janggut. Hehehe....:-) i tau u baca blog emila. She's the one yg dapat IMAS Travel dpt gi Korea dan South Africa. Lucky sungguh!!!! Very efficient. 2 hari siap!!!

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan Kengkonon nak gi travel la tu suzz :-) Hehehe....

    ReplyDelete
  4. wow cantek la..agak2 dia boleh buat header utk gila kereta mcm sy ni tak ?

    ReplyDelete
  5. siyes shomey..
    sy pun admire hasil seni beliau,
    simple but nice !!!

    ReplyDelete
  6. mmg cantik2 hasil dr kak emila..die ni dlu ex-bernas..mmg suka lukis kartun2

    ReplyDelete
  7. @mama tisya oh ex bernas yer....now sepenuh masa work from home rasanyer...

    ReplyDelete
  8. cantik.. ila pun mcm nak cari header barulah hhe

    ReplyDelete
  9. hubby u ada misai yer, i dah lupalah hik hik

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails