Friday, January 20

Hadiah yang ditunggu tiba akhirnya....

Bila bunyi orang petik loceng, i dah mula gelabah nak pakai tudung dan pakaian yang sesuai. Pastu dia petik loceng lagi. Grrrr....tak sabar sungguh. Bila keluar, ada parcel for me. Dari sapelah agaknyer yer....

Parcel me yang agak berat ini....

Rupanya isinya adalah.......................Corningware Sakura yang i menang dari World Kitchen Asia. Yay! Ada 1 koleksi Corningware. Kena tambah koleksi nanti ni. I memang tak pernah ada koleksi Corningware ni. Berat rupanya yer...kalau Corelle ringan je. Syukur di atas rezeki me ini.  Terus i merasmikan masak sup cendawan.




****Hadiah barangan kaca ni tiba dengan selamatnya ke tangan i tanpa ada cacat celanya. Fuhhh...boleh tarik nafas lega. 

18 comments:

  1. bestnyer.. i love corningware!! lepas ni jamu i makan dalam corningware ni yer :p

    ReplyDelete
  2. wahhh syoknya i suke gak mng hadiah mcm ni2 tapi duk simpan jer tak pernah pakai pun...congrats ya ezzz

    ReplyDelete
  3. @Em's Family ehmmmm...jap jap fikir nak masak apa yer ? Hehehehe...

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh la tak guna ke?. I suka la pulak masak dalam corningware ni....:-)

    ReplyDelete
  5. besh tu!!!
    i love corningware!--i ada set of 4 (menang contest gak last few years hehe) nak beli memang mahal brand corningware ni :)

    ReplyDelete
  6. bestnyer hntr depan pintu..saya dulu ambik kat dealer kat PJ....

    ReplyDelete
  7. Wow..bestnya dapat hadiah set barangan camni.. i likeee..

    ReplyDelete
  8. wah!! bestnya...

    jemput join my segmen....10 hadiah untuk peserta bertuah...

    ReplyDelete
  9. best best sila gunakan jangan jadikan perhiasan ahaksssssssssss

    ReplyDelete
  10. bagusnya...dahla kaca tp sampai dgn elok..tahniah

    ReplyDelete
  11. @BABY(MAMA AMANA Jadi perhiasan? No No No. Ce tanya Ayu Rafikah tu ha....dia simpan elok je. Kita dah buat sup cendawan dah pun
    :-)

    ReplyDelete
  12. Wah seronoknya kalau saya yang dapat hadiah ni..

    ReplyDelete
  13. @Nur-nba gi ke fb world kitchen asia. Selalu je ada contest!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails