Saturday, January 7

2 kemenangan yang manis pembuka tirai 2012

Kemenangan manis yang pertama hasil tulisan blog http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2012/01/saat-magikal-bersama-lipice.html anjuran Lipice di facebook.

I hantar agak last minute. Siap dalam masa 1 hari untuk nak mengolah cerita ni jadi macam Magikal la kengkononnya. Terima kasih kepada Nurul Uyun aka Cute Mum yang telah tag i di facebook. Kalau tak, tak tahu juga i menang.

Rasanya i compete dengan orang muda2 ni. Hadiah yang bakal i dapat ialah Hamper Lipice bernilai RM180. Berapalah ketul Lipice i dapat yer....

Nama i paling last sekali.....

Contest simple kedua yang i masuk ialah Your Favourite X'mas Tree Photo di facebook Kiko. Just email Kiko gambar pokok krismas yang diminati. Kebetulan i ada ambik gambar pokok krismas di Top Hat Restaurant, KL masa prize giving Dutch Lady. Gambar diambil secara tak sengaja sebelum balik.


Ni lah gambar pokok krismas yang sangat biasa je bagi i. Dah la ada kelibat 'uncle' pulak kat gambar pokok krismas ni.  Hadiah yang bakal i dapat katanya mystery gifts tapinya Kiko ada tanya di email, Jusco / Parkson yang terdekat dengan rumah i. I suspect mungkin dapat voucher Jusco / Parkson kot...


Harapan me semoga ada lagi rezeki me di tahun 2012 ini. Hope rezeki me tak terhenti di sini.....

3 comments:

Related Posts with Thumbnails