Sunday, January 8

Masterchef Malaysia



I menonton citer Masterchef ni pon masa episod pertengahan. Masa episod awal2 tu i tak tengok pun. So, rancangan ni pun nak melabuhkan tirainya pada malam 8 Januari 2012. Pencabar diantara Ezani, seorang Dr gigi yang cool dan manis dan seorang pekebun dari Sabah bernama Wahidan. Terer juga abang Wahi ni masak tapi bagi i, masakan Ezani ni lebih konsisten untuk merebut gelaran Juara Masterchef Malaysia musim pertama. 

Ezani atau Wahidan pilihan anda???

7 comments:

  1. me tak pernah tgk langsung heheheh nampak benor tak minat msk2 dh lah tak reti msk :p

    ReplyDelete
  2. xda astro ... xleh r nk tengok.. pandai kan dorang masak2..

    jom luangkan masa baca sebentar.=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan hehehe....cute je ayat u suzz. Me pun x terer masak tapi tips2 dari pakar chef mmg boleh dijadikan tips untuk memasak....

    ReplyDelete
  4. @L oh takde astro yer tapi yer betul memang mereka pandai memasak walau hakikatnya mereka bukan profession chef atau tukang masak pun.

    ReplyDelete
  5. Rasanya kedua-dua sama hebat.. Memang sengit persaingan. Tak sabar nak tahu siapa yang jadi juara Master Chef Malaysia.

    ReplyDelete
  6. @Nur-nba yup keduanya ada kelebihan masing masing.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails