Friday, January 6

Magnolia Sherbet Ice Cream for free


Dah isi borang kat facebook dapat la email suruh redeem free ice cream ni kat Giant terdekat. I redeem kat Giant Kinrara. Kenapa i dapat 5 free? Sebabnya i isi sekali adik beradik i punya email. Hehehe. Nak redeem susah juga sebab orang yang jaga ice cream ni tak tahu menahu apa2. Jenuh hubby explain. Akhirnya dapat jugalah redeem 5 small box dengan flavour manggis, limau dan laici. Err i rasa tak sedap sangat pun. Patutlah sampai nak bagi 1,000 unit free setiap tempat penebusan. 
You alls dah rasa?

7 comments:

  1. me ada gak print out tapi lom sempat redee,,,tak sedap ker ezz...errr...ni yg maleh ni hehhe

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan u redeem je suzz lepas tu try rasa. Bagi i tak sedap. Hehehe....:-)

    ReplyDelete
  3. nak jugak nak jugak, tgok fb diorang ek??

    ReplyDelete
  4. heheh, i dah isi tapi tak redeem lagi...cam malas jer hahahahaha

    ReplyDelete
  5. ohh.. x sedap ke,
    eija bkn la peminat ice cream sgt..
    kalau diberi pilihan coklat atau ice cream
    me pilih coklat..ehhehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails