Magnolia Sherbet Ice Cream for free


Dah isi borang kat facebook dapat la email suruh redeem free ice cream ni kat Giant terdekat. I redeem kat Giant Kinrara. Kenapa i dapat 5 free? Sebabnya i isi sekali adik beradik i punya email. Hehehe. Nak redeem susah juga sebab orang yang jaga ice cream ni tak tahu menahu apa2. Jenuh hubby explain. Akhirnya dapat jugalah redeem 5 small box dengan flavour manggis, limau dan laici. Err i rasa tak sedap sangat pun. Patutlah sampai nak bagi 1,000 unit free setiap tempat penebusan. 
You alls dah rasa?

Comments

  1. me ada gak print out tapi lom sempat redee,,,tak sedap ker ezz...errr...ni yg maleh ni hehhe

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan u redeem je suzz lepas tu try rasa. Bagi i tak sedap. Hehehe....:-)

    ReplyDelete
  3. nak jugak nak jugak, tgok fb diorang ek??

    ReplyDelete
  4. heheh, i dah isi tapi tak redeem lagi...cam malas jer hahahahaha

    ReplyDelete
  5. ohh.. x sedap ke,
    eija bkn la peminat ice cream sgt..
    kalau diberi pilihan coklat atau ice cream
    me pilih coklat..ehhehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts