Thursday, January 19

Ngarku?

Dania yang rajin tolong ummi ambik barang2 kat Giant nih...

Alang alang ke Giant kecik Kelana Jaya, sebab kat Kelana Jaya ada Giant kecik dan Giant besar. I cari le kot kot ada buah Ngarku ni. Tetiba, nampak sejenis buah ni. Nampak macam buah Ngarku yang blogger dok update tuh. Tetiba bila tengok nama, Arrow Head. Akhirnya i gi tanya sorang Cina ni. Sah buah ni buah Ngarku. So, i belilah 1 pek. Harga sebab Giant nak habiskan stok, 1kg ni RM2 je. Harga asal dalam RM4++. Buah ni sekali tengok macam bawang putih kan?. Bila potong macam sengkuang. Rasa lepas goreng macam ubi.

You alls dah try goreng Ngarku ni???

7 comments:

  1. ooo murah tu...nk kena p bli lg before abis CNY

    ReplyDelete
  2. ada yg eja ngarku
    ada yg ngaku
    tak tau mana btol sebenarnya
    kt jj tulih ngarku hehe
    lain2 tmpt ngaku

    ReplyDelete
  3. memang nmpk buah ni kat giant besar tu ingtkan bawang putih di bakar.......

    ReplyDelete
  4. mlm td pun pegi survey kat giant ktrg ni,
    malangnya tarak pun..
    huhuhu, blkla saya dgn penuh kehampaan..
    hwaaaa.. ;-((

    ReplyDelete
  5. oh ye ke, by the way, bile goreng ngarku tu, goreng gitu je ke?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails