Monday, January 2

HPA di Shah Alam

Entry tertunggak tahun lepas ni. Actually me, hubby dan dania pergi ke HQ HPA kat Laman Seri Business Park di Shah Alam. Niat di hati nak cari ayam organik halal. Buat sesiapa yang tahu kan, HPA ni company muslim. Banyak dah barangan yang mereka jual. Luas betul kawasan ni. Kebetulan ada pulak hari untuk anugerah dealer yang cemerlang. Makanya banyak kanopi dibuka. 

Bangunan HPA

Kanopi yang banyak kat sini. Menjual pelbagai barangan termasuk baju sekolah jenama HPA

My hubby nak beli ayam goreng Radix ni kira pengganti KFC

Tingkat atas bangunan HPA di mana ceramah dan perjumpaan diadakan

Pengasas HPA yang kat tengah tu....

Botol2 ubat dari akar kayu

Semua ni akar2 kayu tau...macam2 bentuk. Nama pun pelik2

Adalah few item yang me beli kat sini selain ayam organik....you alls yang tinggal berdekatan pun bolehlah berkunjung ke sini.

8 comments:

  1. belum pernah lagi cuba produk dari HPA.. ok ke??

    ReplyDelete
  2. HPA ni konsep MLM ker...me anti MLM hehehhe

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan dear suzz....lebih kurang cuma HPA berlandaskan Islam. So takde tindas tindas ni. Ni produk muslim. Me suka sos cili HPA...

    ReplyDelete
  4. @Chekgu Azrine ok sebab produk muslim. All the way dari utara...

    ReplyDelete
  5. @Ainulboleh ke rasa kopi radix dier? me rasa pahit2 gitu. Sikit je me minum....hehehe share hubby punya.

    ReplyDelete
  6. @Em's Family u shud try sos cili dia...yummy!!! and ayam organik yang menyihatkan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails