Sunday, January 29

Junior

Rambang mata tengok baju baby kat Baby Gap. Yang takde baby pun melebih. I bought 1 baby romper dan topi untuk Zharif Jr. I rasa baju baby girl lagi banyak choice dan comel2 la compare dengan baby boy. 

I panggil Zharif Jr sebab ni baby adik i Elza. Nama anak sulung Zharif. Kira ni adik Zharif la. Anak saudara i ni bakal menjenguk i bulan Februari ni. Tak lama lagi kan..... 

Dulu, masa Dania kecik2 i suka beli baju kat Hallmark tapi sekarang Hallmark ni tak nampak pulak kedainya. Baju Hallmark ni agak pricey tapi tahan lama. Berbaloi membelinya.

Topi beary ni cute je sebab kecik je sizenya....

Romper star ni warna natural. Scan boy tapi takut lain pulak so i bought warna ni lah.

1 comment:

Related Posts with Thumbnails