Tuesday, November 16

Playhouse Disney Street Smart Roadshow Invites

Invitation yang i dapat tu....

Aunty Anne's punyer Q.....panjang u.....

Petrosains nun di tingkat 4

Banner Petronas Street Smart

Dania dengan kengkawan Playhouse Disney

Dania dan anak my friend Jona, yang bernama Fitrah. Mereka ni sebaya dan birthday pun bulan November

Tengah beraktiviti kids ni

Me terjumpa dengan blogger dengan nick name Mak di sini. Rajin bw kat blog i. Muahhh Mak....

Akak ni tengah bercerita pasal safety on the road

My daughter Dania yang beriya plak nak pakai tudung hari ni

Mickey Mouse Clubhouse Road Rally

Pada 13 November, 2010 i ada pergi ke Petrosains sebab dapat invites ke Playhouse Disney Street Smart Roadshow. First time tu......Dania pulak kebetulan minggu yang sama hari rabu, tadika Little Caliphs buat trip ke Petrosains. Kali ni tak masuk ke tempat exhibition Petrosains. Laluan kami ke sebelah kanan. Roadshow ni rasa i nak meramaikan umat je. Free je pun. Ada permainan di dalam tu dan story telling.

Diantara blogger yang i kenal ialah Mak (nama nick name), Mira dari Hot Family, Sumijelly, Ros Mom Blogger Planets dan tentunya my friend Jona dan Ayu Rafikah. Hehehe....Lepas road show, terus tunggu hubby kat Cold Storage. Hubby tak ikut. Me and Dania je pergi. Kebetulan Cold Storage dekat je ngan Aunty Anne's. Walau line nyer panjang, ku redah jua...hehehe....

7 comments:

  1. i tak sempat nak amik gambar dnegan u and tak sempat nak say bye bye, terus balik jer :) anyway, i saw dania dok beria angkat tangan.. i pulak geram dari jauh, orang tu tak nampak anak u..

    ReplyDelete
  2. @Em's Family

    Mira...a'ah i pon nk sgt ambik gmbr dgn u. kelam kabut nyer i....mira....they all kat depan tu buat2 tak nampak....xper ada rezeki si kecik emir.....mak aiiiii....comel sungguh anak u :-)

    ReplyDelete
  3. ish ish lagi sekali me ter miss even yg best heheh

    ReplyDelete
  4. comel jer emir atas pentas....tu la bersungguh dania nak jawab soalan :) hmmmm

    ReplyDelete
  5. waa bestnye.. tak penah pon join event2 mcm ni.. terasa mcm nak jadik budak2 balek..T___T

    ReplyDelete
  6. Waaaa..dah publish citer ni yek??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails