Monday, November 22

Back to school

Nak kena melabel barang2 Dania

Barang school Dania

I dah mula beli barang2 ke sekolah Dania. Err i yang terlebih excited ni...hehehe......Ada juga i pergi Jaya Jusco. Kan tengah sale dari 20 Nov 2010 - 2 Jan 2011. Tapi baju sekolah takde diskaun pulak....huh....colour pencil je ada discount. Beg Barbie Dania, i ada beli sebelum ni dapat diskaun 15%. Okay la dari harga biasa. Kasut Dania warna hitam jadi selamatlah ummi dari kena kiwi kasut. Senang beli yang terus pakai. Takde bertali. I nak kena tambah lagi baju sekolah lagi 2 set. Disebabkan Dania pergi sekolah agama jadi kenalah pakai tudung. Makanya tudung i dah beli dekat Professor (dulu...baju sekolah i semua mama i beli kat Professor kat SS2). Tudung jenama K dari Kiko harga RM15.90 sehelai. Kalau dekat Professor, RM12.90 sehelai.

Dulu masa i sekolah rendah, i pakai pinafore. Dania, darjah 1 dah pakai baju kurung dan tudung. Ni nak tunggu member sale Jusco kat Sunway Pyramid 25 Nov 2010 ni. Nak tengok kot2 baju sekolah ada sale. Bolehlah ambik lagi 2 set.


Jom ke member sale Jusco Sunway Pyramid pada 25 Nov 2010. Start 9.00am......

16 comments:

  1. teringat zaman kecik2 dulu beli brg cm ni.. :)

    ReplyDelete
  2. dh masuk school pun dania....time flies..

    ReplyDelete
  3. jusco skrg ni almost setiap masa ada sale..tak larat nak shopping selalu~ :)

    ReplyDelete
  4. seronoknyaaa... teringat masa skolah dulu. excited.

    ReplyDelete
  5. wah2 cantik2 brg sek damia .. tentu damia xcited ..
    dikk mana dpt sticker nama barbie tuu .. cantik lah kann :)

    akak punn x beli lagi brg2 sek anak2 huhuhu

    ReplyDelete
  6. @CaDLyNN

    Ye betul...Jusco ni habis sale..tak lama kemudian sale pulak lagi...

    ReplyDelete
  7. @ieda

    Hi kak ieda,

    sticker barbie tu tempah kak. tempah kat tesco booth kecik2 tu. RM10 untuk 100....

    ReplyDelete
  8. wow pantas! :)

    akak, actually selalu je azzah jenguk blog akak ni.. hehe

    ReplyDelete
  9. Whoa :O awal gilaa belii hee :D

    ReplyDelete
  10. @ajjah

    la ye ke azzah...hihi....taruh ajjah...mana la akak tau....azzah kenal le.....thanks eh...kita naikkan traffic memasing....

    ReplyDelete
  11. @ADEEYA

    awal giler xper...put aside budget ni...kemudian hari leh relax. kalau last minute, kelam kalibut nanti...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails