Friday, November 26

Entry santai

Lori cendol

Cendol pulut...pulut tenggelam daa...

Pau

Sementara tunggu Dania gi kelas matematik E.nopi, i amik kesempatan la beli pau. Hajat di hati nak beli pau kacang for my hubby dan pau kaya for me and Dania. Habis pulak cuti2 sekolah ni. Ramai mak2 yang tapau banyak2. Tinggal ayam dan daging je. Nak tak nak i beli 1 ayam dan 1 daging for me and hubby. Dania hanya makan pau kaya jer...Dekat2 situ ada lori jual cendol lak. I bhenti untuk minum cendol plak kat sini sambil bawak sekali pau i. I order cendol pulut. Harga RM1.50 satu. Still ok lah kan.....Saje nak habis masa je sebab i kena tunggu sejam sebelum amik dania balik.

Ada sesiapa lagi suka pau dan cendol tak??

10 comments:

  1. @ADEEYA

    Pau kaya for me. Takde choice baru la i makan pau ayam. He he he....

    ReplyDelete
  2. eija mmg suka makan cendol pulut ..selalunya kalo teringin mkn sib baik kat area rumah kami tu ptg2 ujung minggu mmg ade lori cendol dok jual cendol ngan laksa..sedap..hehhee..

    ReplyDelete
  3. saya suka Pau Kaya kat Mohd Chan Abdullah punya restoran....lembut giler.....Cendol plak mmenag peberet letak pulut...& Kacang merah

    ReplyDelete
  4. @mamaacha

    Suka juga pau kat Mohd Chan....:-) lembut kan?....cendol plak kalau ada kacang selalu kacang tu tinggal je....hehe x suka kacang..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails