Saturday, November 20

Bila Dania cuti....

Rajin tolong ummi pegang barang beli kat pasar malam

Singgah beli tudung di sini....Professor di SS2

Dania suka singgah main V Smile kat 1 Utama ni

Cafe Kidz Sports & Gym 1 Utama

Sambil bersantai di cafe, i order ini...

Dania bermain di Kidz Sports & Gym

Corridor

Baby changing room

Daging

Ketam

Dania tolong bayar harga ikan

Ayam

Sehari sebelum Hari Raya Korban, i ke Pasar Borong Selangor nak memborong ayam, ikan, daging. Dania pulak dah cuti sebab tadikanya dah declare cuti awal.....i nak pass rumah mama i sebab bibik nak masak rendang. Dania sibuk nak pegang barang dan tolong bayar. Akhirnya, yang tak masuk list pun i beli iaitu ketam. Mahal jugak ketam ni. Seekor pon dah RM8. Teringin punyer pasal, i beli jugak.

Setelah drop barang2 basah ke rumah mama i, i pun ke 1 Utama. Hajat di hati nak makan di McD Center Point. Kebetulan buat renovation pulak. Patah balik ke SS2. Baru perasan....semua McD buat reno warna hitam ke? Perasan tak?.
Dah siap makan kat McD SS2, Singgah Digi pergi bayar bil pulak. Baru gerak ke 1 Utama. Tempat dituju, Kidz Sports & Gym. Dania dapat kawan budak cina. Pandai pulak dia influence orang ajak main sama2 ye....Ada beli kasut sekolah, baju sekolah Dania kat 1 Utama. Kasut sekolah plak nasib ada size sebab kaki Dania kecik je. Nak borong baju sekolah Dania lagi tunggu Jusco sale 20 Nov ni.....

On the way back, singgah pasar malam Bandar Kinrara dan borong pulak makanan untuk malam nanti. Tak banyak gerai yang bukak sebab esoknya dah Hari Raya......

1 comment:

Related Posts with Thumbnails