Tuesday, November 2

Window shopping

Baju Dania. Ada tulis Miss Princess

Pameran lingerie

Lagi pameran lingerie

You alls suka tak window shopping? I suka. Walaupun niat di hati pada mulanya nak window shopping je. Akhirnya mesti ter'beli' jugak....Hehehe......Kali ni lepas breakfast sengsorang kat restoran mamak, i pun terus ke IOI mall new wing. Tiba pukul 10.00 pagi, kebanyakkan kedai bukak pukul 10.30 pagi. Jenuh la i tunggu 1/2 jam. Tapi setuju tak? Masa sekarang ni amatlah cepat berlalu kan? Kejap je dah 10.30 pagi. Kat bawah concourse area ada pameran lingerie. I adalah beli buat koleksi i. Hehe. Senyap2 dah le. Segan nak share kat sini. Naik tingkat atas kat Brands Outlet. Terjumpa lagi baju menarik untuk dibeli. I beli T shirt lengan panjang Dania. Seluarnya i padankan dengan seluar yang dijual berasingan. Kebetulan tinggal sehelai. Tak fikir panjang lagi...he he....I suka sangat pegi Brands Outlet sebab baju2 kat situ harganya berpatutan....Brands Outlet banyak je outlet kat Malaysia ni.....

8 comments:

  1. @AyuArjuna BiGoshh

    Nanti Amani besar nanti leh pakai ye...sayang amani...he he he

    ReplyDelete
  2. windows shopping memang suke tapi kalau dah terbelanja mmg tak suke..
    kuman "tulisan di langit.." Entry

    ReplyDelete
  3. @kuman

    Hehe kuman, moral of the story jgn window sopping mesti terbeli. keh keh

    ReplyDelete
  4. cantik, lagi satu i suke peeri FOS esepcially yang kat one U..!! baju budak yang cantik2 banyak!!!

    ReplyDelete
  5. suka2..w/pun x membeli..window shopping pun ok la..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails