Wednesday, November 10

Kenduri kahwin my dua pupu

Barisan kanopi arabian di hadapan rumah

Buah tangan buat tetamu

Majlis berkonsep taman inggeris

Bunga fresh ni...

Dua pupu i yang lelaki tu, I panggil Yus. Nama penuh Yusuf dengan pasangannya yang cute, Salwa...

Meja pengantin

Hiasan atas kanopi

Makanan yang i ambik lebih sikit.....kerabu mangga. pedas2 manis...

Anak sedara i zharif...

Kanopi di pintu masuk

I pergi kenduri kahwin dua pupu i ni di Mutiara Damansara konvoi dengan mama zharif, papa zharif, zharif dan mama sebab adik i takde GPS dan peta yang agak confuse....hehehe. Rumah yang dibeli ni rumah lama tapi diberi nafas baru dengan sentuhan yang indah sekali. Dulu i ada buat entry majlis bertunang adik Yus ni la di banglo yang disewa di Bangsar. Majlis tu memang grand. Kali ni abangnya pula yang mendirikan rumahtangga. Rumah banglo ni memang luas. Terletak di corner lot. Ayah mereka ni aka sepupu i , Tajul Azwa baru je dilantik sebagai Chief Operations Officer PLUS... waa mesti tol free ni...rezeki berganda sepupu i ni, naik pangkat, rumah baru dan sekaligus mendapat menantu. Tahniah!!..Rumah baru mereka belum siap sepenuhnya....masih ada yang kena touch up....tapi macam leh sesat je dalam rumah tu.....(merujuk kepada kawasan rumah yang luas...)

Masa i bergambar dengan pengantin together dengan sepupu2, mama, dan mak2 sedara i, wahhhh photographer yang i suka snap gambar kami....he he he....Bila pengantin aka dua pupu i panggil Daniel, terus i tanya...is that Daniel Zain?? Terus sape tah menyampuk....waaa Daniel ada peminat....cheh termalu malu la photographer iteww. Errr i pun..... Selain dari Zubye, i memang minat dengan photo Daniel Zain ni. Ni lah link ke web photographer Daniel Zain.....



27 comments:

  1. wah..ni wedding anak org2 kaya ni :)

    ReplyDelete
  2. i think its a beautiful wedding.. :)

    ReplyDelete
  3. meriah! dan jarang nampak orang buat kawin mlm2 kan? ape2 pon... WOW!

    ReplyDelete
  4. salam..

    Sungguh cantik & meriah..pastinya belanja pun besar juga ni

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    they all kira kategori tu la suzz...flowers pon geram je i nk ambik sebab bunga betul.....

    ReplyDelete
  6. @Kenzo@MrConteng

    tpi kt k.l. ramai buat majlis mlm2 tpi di dewan le...klau kt rumah, majlis siang hari....

    ReplyDelete
  7. ahha..sngt menarik....yg goodie bag tu beli katner kak?

    ReplyDelete
  8. cantiknyaaaaaa hiasan2 majlis kawin sepupu adik nie .. suke tgk
    kanopi yg ada hiasan lampu nie dah lama ada di kl kan .. kalau di sini x der layie nengok org pakai .. memang grand kann :)

    goodies pun meriahh :))

    ReplyDelete
  9. Errrr...buka je blog ni nampak gambar ni tiba-tiba hati zassssssss.. teringat something.

    Rumah ni kat corner lot kat tepi jalan je kan ? Pernah nampak style khemah ni masa lalu kat area situ terus cakap ngan encik suami.. cantiknya khemah tu ada lampu jurai jurai

    Betul ke tak tekaan saya ni ?

    ReplyDelete
  10. menarik .... paling menarik minat bunga tangan untuk tetamu tu ... ^_^

    ReplyDelete
  11. @Suara Kalbu

    Tak salah lagi suara kalbu....rumah sedara i ni corner lot kat mutiara damansara :-)

    ReplyDelete
  12. @S.U.R.I.A.

    Hi dear, akak rasa tempah sebab beg kain tu ada nama pangkal pengantin Y&S :-) tapi x tau tempah kat mana

    ReplyDelete
  13. @ozzy

    Yup...meriah ozzy. kebetulan bapa pengantin aka sepupu saya baru naik pangkat chief operations officer...

    ReplyDelete
  14. @ieda

    Meriah kak. tu yg i siap ambik gambar setiap sudut tu :-)

    ReplyDelete
  15. @Hanim Mahali

    Buah tangan untuk tetamu dalam tu pulut kuning dengan daging rendang...

    ReplyDelete
  16. dah lma sangat tak gi kenduri kahwin.. tetibe terasa nak gi kenduri kaahwin pulak.. hehhee

    ReplyDelete
  17. @AiN Z

    Macam best je kan...hehe....:-) palaing best leh gathering ngan sepupu2 and sedara2 yg lama tak jumpa

    ReplyDelete
  18. sedapnye kerabu mangga tu..
    terliur jer tengok..

    ReplyDelete
  19. lawanya!!!
    :) selamat berbahagia buat mereka berdua...

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails