Monday, November 1

Makan time - Nuin Little Perak

Deko restoran Nuin Little Perak yang simple

Nasi goreng udang

Kopi susu

Nasi goreng little perak

Nasi lemak

Air tembikai

Makan time membawakan anda ke satu lagi restoran di Malaysia ni. Lepas balik dari majlis konvo Dania, kami singgah la nak makan tengahari kat Bandar Baru Bangi. Sesiapa yang tahu Bangi Kopitiam, mesti perasan Nuin Little Perak yang terletak bertentangan dengan Bangi Kopitiam dan bertentangan juga dengan Masjid di Bandar Baru Bangi. Harga juga berpatutan. Rasa nasi goreng udang itu biasa je bagi i tapi, nasi goreng little perak tu sedap. Nasi lemak tu pun macam rasa nasi lemak biasa je. Bezanya mungkin pada sambal nasi lemak itu sendiri. Jadi kepada sesiapa yang teringin merasa resepi turun temurun keluarga, silalah ke Nuin Little Perak di Bandar Baru Bangi.

12 comments:

  1. wahh wani kat ukm..nak kena terjah nih..nampak yummy! hehe

    ReplyDelete
  2. i dah pg sini ezz..u patut try popiah dia sedap....:)

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan

    xper suzz....balik malaysia, qada' balik mana2 yg u tringin tu :-)

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh

    I tau u pernah gi sini. Sebab u la i gi sini nak try. hehehe :-) la...x tau ada popiah....

    ReplyDelete
  5. sedapppp nye... comel princess akak. :)

    ReplyDelete
  6. salam, akak pernah pegi situ makan roti jepun, memang sedap roti tu..

    ReplyDelete
  7. haha..slu je lalu kot..tp xperasan sgt name2 kedai ni,,,nk mkn tkot mhal je..kite ni student,kena berjimat skit..hehe...ape yg best kt kedai ni?

    ReplyDelete
  8. @Me

    Dear Me, akak pun masa student, berjimat cermat juga. Dah kawen ni je ok sket...:-) ni 1st time akak kat sini so x tau makanan yg menarik, tgk komen kat atas ni...ada suggestion.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails