Sunday, November 14

Kuching, Sarawak Part I V

Kami dah tiba di LCCT......

Ummi dan Dania

Lengang di airport Kuching ni

Ayah tengah check in Air Asia

Main congkak

Lubang2 golf yang terletak di tepi chalet

Dania main golf ngelat...bola betul2 dekat ngan lubang

Ummi nak tunjuk skill

Ayah pun tunjuk skill

Dania main teng teng sengsorang he he

Mainan di sini

Tree house

Dania depan kid's village

Lukisan di siling Cafe Satang

Barisan sarapan pagi

Mr hubby

Pagi, kami breakfast di cafe satang. Selepas tu kami jalan2 sekitar hotel dan sewa golf. Ada 10 lubang golf kesemuanya. Lepas main golf, kami main karom pulak. Dania biasalah...bila main karom, agak2 bola yang dijentiknya tak kena siap kata eh2 dan terus jentik lagi. He he. Ada pulak gitu. Kalau nak tembak buah warna kuning, agak2 buah hitam di depan, siap ambik lagi buah hitam tu dan kata kacau la buah ni...ler....dania main ngelat. ler sayang.... Lepas habis dengan karom, lawan congkak pulak dengan Dania. Hehe......semua permainan ni free je.

Pukul 12.30pm, kami dah check out dan tunggu teksi di lobi. Perjalanan ke airport mengambil masa 1 jam 30 minit. Dania dah terlentuk kat dalam teksi....Kami makan tengahari di KFC airport. Takde choice la plak. Selain KFC, ada Starbucks je.....Flight kami yang sepatutnya pukul 4.15pm, delay pula jam 4.40pm. Tiba LCCT pukul 6.15pm.......

Sekian.........cerita percutian kami di Kuching, Sarawak. Walaupun tak banyak tempat menarik yang kami lawat, paling penting bonding time dengan keluarga adalah sangat berharga.....:-) Jom la cuti2 Sarawak....

12 comments:

  1. salam...

    Pastinya ia menjadi kenangan yg tidak dpt dilupakan ... tahniah & moga kekal bahagia.

    ReplyDelete
  2. ezna..mama hiro pun akan ke kuching gak tp next year..hihih

    ReplyDelete
  3. kat airport kuching da lagi pilihan lain...
    kat tingkat bawah ada mcd, kedai mee.... hihihi
    ada pergi kampung budaya x??? situ paling menarik..

    ReplyDelete
  4. best jer cuti2 msia ni termasuk cuti2 sawarak :)

    ReplyDelete
  5. @NURUL IZAH ISMAIL

    nampak mcd tu tpi kecik je booth....kedai mee?..oh x pasan....

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan

    yup banyak tmp kat mesia ni x gi lagi.....:-)

    ReplyDelete
  7. hurmm best kan Sarawak...kita pon baru g tahun lps...mmg best lahh..

    ReplyDelete
  8. wah.wah.wah...best nyer, kita pon plan nak gi kuching next year...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails