Wednesday, November 24

Makan Time - Bestari

I ada masuk bangunan Solaris Dutamas ni, bumbungnya dari kaca. Boleh nampak kondo kat belakang Solaris Dutamas ni.

Nasi Kandar Bestari

Restoran Bestari ni kat sini la Solaris Dutamas...deretan kedai makan sangat mewah di sini

Yee Mee pilihan ummi dan dania. Presentation yang unik. Dihidang dalam kuali kecik

Roti Arab pilihan hubby

Kaunter makanan

Deko dalam restoran Bestari

On the way balik dari COTY 2010, kami lalu ikut Sri Hartamas, jadinyer ternampak Restoran Mamak ni dan terus berhenti untuk minum. Makan time kali ni membawa anda ke Restoran Nasi Kandar Bestari. Memandangkan dah pukul 6.00pm lebih, kami decide nak terus makan malam. Kat sini pun ada Claypot & Sizzling. Sedap tau Yee Mee kat sini. Mamak pun dah terer. Kena buat kepelbagaian. Tak semua orang lalu makan nasi beriani dan roti canai tu....

22 comments:

  1. wah!best btol mkn die!hihi..tp..ifa kurang sikit mkn kt mamak nie..terpengaruh dgn kawan ifa nie..huhu

    ReplyDelete
  2. tempat ni memang terbaik! zaer pernah terlepak masa ujan lebat baru ni..;p! nice one!

    ReplyDelete
  3. @misSbLurRy

    a'ah sangat ekslusif. tu yg mamak punyer deco ni kena mencapai spesifikasi kawasan elit ni...

    ReplyDelete
  4. aduhaiiii..indu msia terus bila tgk fud jaaa:(

    ReplyDelete
  5. haalaaaaa...time sakit tak bole mkn ni la dia tunjuk mcm²..
    selera ada..tp tak bole mkn..waaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan

    sama la kita suzz. mamak ni dah advance. yee mee pun dier buat...

    ReplyDelete
  7. @alexa yussida

    malaysia ni mmg kaya dengan makanan enak dan traffic jam. he he he

    ReplyDelete
  8. @apek poyo

    alahai...apek poyo sakit apa? takpe dah sihat nanti qada' balik makan tu....

    ReplyDelete
  9. saya xpernah g tempat cmni..besa makan kat warung je huhuhu..

    ReplyDelete
  10. suke roti arab!!! :D
    so fluffy

    nice blog :)

    ReplyDelete
  11. Ha .. saya pun penah mkn kat Mamak ni. Kat Solaris ni sgt lah mahal harganya. 5 star tu .. hehe ..

    ReplyDelete
  12. @kakchik@ella

    bestari kat Kelana Jaya x se happening macam solaris ni...nama nyer pun tmp elit...

    ReplyDelete
  13. mmg nmpak sedap la yee mee tu..ohh eija x pernah lepak kat solaris ni lg..

    ReplyDelete
  14. @EiJa ZaQuaN

    hi Eija, kawasan ni tempat makan grand2 x tau halal ke tak. Yg ni je halal....

    ReplyDelete
  15. ezna, dah dekat sangat dengan rumah i tu!! next time you are here, kite jumpe kat bestari okeh :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails