Monday, November 8

I City

Bulan bintang

Dania pose dengan ayah lagi

Dania dengan cactus warna orange

Swan warna putih....cantiknya....

Bentuk tanglung di sini

Cantiknya bila berwarna warni macam nih...

Pokok orange lagi.....

Ummi dan Dania

Cantiknya....

Dania dengan reindeer....

Sebelum masuk ke pintu masuk utama...

Taman berlampu yang dibuka pada jam 6pm sehingga tengah malam....terletak di Shah Alam. Kalau dari Klang tu ikut Federal H/way dah boleh nampak i-city ni sebelah kiri sebelum tol Sg Rasau Klang. Tempat ni sangat cantik sebab lampu yang berwarna-warni. Yang x bestnyer sebab ramai jugak umat kat sini nak menikmati keindahan lampu di sini. Sebelum ke sini, kami bukan nak ke i-city. Kami makan kat Shah Alam. Lepas makan i ajak hubby ke i-city dengan ayat i, dah alang2 kat shah alam ni. Dania pun excited nak pergi. Masa on the way ke tempat makan shah alam dania sibuk cakap...ayah...ummi....ada signboard I-city la....straight je....hehehe fefaham le wahai ummi dan ayah....hehehe :-)

Masa tiba sana, setiap kereta di caj RM10 satu kereta. Patutlah ada yang sanggup parking tepi jalan dan sanggup menapak naik bukit kerana nak save punya pasal. Err boleh tahan jauh jugak kalau nak menapak. i tak sanggup....hehe....

So.....enjoy the photos ye....i punya kamera biasa je. Kalau DSLR......confirm cantik gambar waktu malam ni :-)

3 comments:

  1. mkn meriah dh kan?... dolo skit jerk... ;p

    aper2pn... cantekkkkk

    ReplyDelete
  2. ehh kita pon ada kat sana la sabtu malam...mmg best kan..? dr nk menapak lg baek bayar RM10 tu kan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails