Thursday, November 11

Sambutan Birthday Dania

Dania teruja mencuba baju Disney Princess...err macam tak nak bukak je...

Present dari Ummi dan Ayah

Present dari Ummi Dan Ayah lagi....

Cup cake Ummi order gambar rainbow dan butterfly

Chewahhh Dania tunjuk cup cake Aunty Yanti ye...

Cup cake Dania dari dekat

Cup cake dan Chocolate Oreo yang yummy

Malam sebelum kami bertolak ke Kuching, Sarawak. Kami celebrate birthday Dania secara sederhana. Ada cup cake comel tempah dari Yanti Jamil. Ada pulak surprise dari Aunty Yanti untuk Dania. Oreo Chocolate yang yummy gambar Disney Princess. Thanks Aunty Yanti aka Mama Nabil yang cute :-) Rasa yang sangat sedap. Habis takkan la i repeat order...he he he.....

pstt pstt....bukan je kek dan chocolate je yang cantik, rasa pun sedap. Unlike kek lain...ada jugak harap rupa je cantik tapi rasa ehemmm....cubalah cup cake dan oreo chocolate dari Mama Nabil ni pasti terangkat....

11 comments:

  1. Happy Birthday Dania... actually sambut dengan birthday sendiri pun dah buat anaak2 senyum sampai telinga..

    ReplyDelete
  2. epi besday dania :) comel2 betuk cupcake tu :)

    ReplyDelete
  3. epi bday dania!!!!semuge jadi ank yg solehah...

    ReplyDelete
  4. ceria saja ceria, cantik kenakan baju princess tu :) happy birthday Dania :)

    ReplyDelete
  5. hepi besday dania! Moga menjadi insan yang cemerlang n gemilang

    ReplyDelete
  6. Hepi besdey Dania.. best nyer banyak pesen.. hehe

    ReplyDelete
  7. epi besday dania ;)

    cupcake tu cam yummmyyy sangat!

    ReplyDelete
  8. so pretty lah dania ni pakai baju disney princess tu.. happy birthday to u.. semoga mendapat keberkatan hidup di dunia dan akhirat..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails