Tuesday, November 30

Cup cake decorating class

Cup cake special ni untuk i....

Akademi Al fan

Antara cup cake yang Dania deco

Khusyuk Dania dan Amal menghias cup cake

Melapis buttercream untuk cup cake chocolate pulak

Teacher Yati tolong dania buat cup cake

Teka yang mana teacher buat dan yang mana dania buat?

Melapis buttercream untuk cup cake vanilla

Ada 6 orang je yang belajar

Dania dan Amal sebelum kelas deco cup cake start

Pagi yang indah 27 November 2010, pukul 10 pagi i ke Akademi Al fan Bandar Kinrara untuk menghantar Dania belajar decorate cup cake. Ni first time i join aktiviti di Akademi Al fan ni. Bayaran sebanyak RM60 seorang bagi i berpatutan juga. Ada 6 orang kesemuanya belajar dengan teacher Yati ni cara nak decorate cup cake. Masa musim cuti sekolah ni, i suka je joinkan dania aktiviti macam ni. Cuti sekolah 2 years ago i hantar dania ke kem sains anjuran astro di Pusat Sains. Aktiviti begini selain memberi peluang kepada anak kita bersosial dengan rakan sebaya, dapat juga memberi ilmu yang berguna.

You alls rajin ke hantar anak2 beraktiviti macam ni? Okay....jom layan photo yang i snap ni ye....

16 comments:

  1. sgt fun tu!! and yummy :) dania sgt comel :)

    ReplyDelete
  2. wah dania kecik2 dh wt cupcakes..lps ni bole bisnes la...kita pn lama dh tk wt kek cawan lps raya..ada org nk order tp bz tk sempt buat :)

    ReplyDelete
  3. ohh..dania ke yg belajar wat cupcake..menariknye..igtkan ummi dia yg belajar..hehehe..

    ReplyDelete
  4. @Mama Zharfan

    Mmg pun suzz sedap. Ummi dan ayah yang lebey makan. Hehe...dah besar dah dania...

    ReplyDelete
  5. @mama tisya

    Mama Tisya, decorate jew..bukan buat cup cake tu tapi teacher yati ada bagi resepi cup cake...

    ReplyDelete
  6. bab makanan je aku mmg jelesss
    nak jugakk!!!!

    ReplyDelete
  7. seronoknya dapat buat cupcake. terasa nak belajar jugak la. saya suke baking :)

    Entry terbaru : Mengapa Hawa Tercipta Saat Adam Tertidur & Hawa Melahirkan Saat Dirinya Terjaga?

    ReplyDelete
  8. wah macam best jerk...
    nk blaja jugak la..
    laki pun boleh ape haha

    ReplyDelete
  9. @Missha

    owh mesti terer wat kuih n sewaktu dengannya nih...

    ReplyDelete
  10. @HAZWAN17

    apa salahnyer. Chef wan tu pun lelaki tpi terer masak!!!

    ReplyDelete
  11. sjak akhir2 ni, ramai yg blajar deco cupcakes..
    mybe nti bole buka kdai sndiri jual cupcakes kn ^^

    ReplyDelete
  12. @caliph shuriken

    yg blaja ni anak 6 thn. bukan maknyer...hehehe :-)

    ReplyDelete
  13. @tiefazatie

    haaa....tu ifa nak mintak sikit la tuh.....:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails