Wednesday, November 17

Makan Time - Sajian Wadihana Islamic Kitchen

Nasi goreng lada hitam

Nasi goreng SWIK

Lapik cawan

Teh o ais limau

Kopi dangdut

SWIK terletak di sini

Restoran ini

Ada tempat bersantai pulak kat luar SWIK

Deko di SWIK

Hari Ahad yang lepas, Tadika Little Caliphs ada Year End Party, pagi dah drop Dania di Institut Pertanian Serdang. Ibu bapa akan datang balik pukul 1.30pm. Sebelum ke Institut Pertanian Serdang, me and hubby makan dulu di sini.

Terletak di deretan kedai baru. Sederet dengan Mohd Chan Abdullah. Kalau di Bangi Kopitiam di Bangi, kawasan kedai ni dah berdekatan la tu. Jom tengok apa yang me and hubby order. Nasi goreng lada hitam dan nasi goreng SWIK, masing2 berharga RM8.90 sepinggan. Apa itu SWIK? SWIK ialah Sajian Wadihana Islamic Kitchen. Beza nasi goreng lada hitam dan nasi goreng SWIK ialah nasi goreng lada hitam ada dicampur lada hitam dan 2 chicken wing manakala nasi goreng SWIK lebih pedas kerana diletak cili api dan ayam yang dimasak cili. Kalau tengok gambar memang sama je nasi gorengnya. Dapur SWIK ni pula berkonsep terbuka jadi kita boleh melihat mereka masak. Banyak betul pilihan restoran di Bangi ni......

JOM SWIK !!!!

11 comments:

  1. ya ampun.. sedap bangaattt.. lapar plak rasa.. >.<

    ReplyDelete
  2. nak kopi dangdut..boleh???hehe
    nampak sedap!!!

    ReplyDelete
  3. Kat Bangi kan....yg dekat2 PKNS tu yer...leh try ni bila2 ke sana

    ReplyDelete
  4. tak lame lagi diorg nak kuarkn menu baru.

    ReplyDelete
  5. thanx a lot ! i'm one of the staff here ! the bartender actually.thank u 4 ur support ! :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails