Tuesday, November 23

COTY 2U 2010

Dania depan masjid yang cantik

Teratai yang baru nak berkembang

Ikan dan kura2 banyaknyer kat kolam Masjid Wilayah

Bergambar ayah dan anak di Masjid Wilayah

Voting station nak vote untuk Car of the year 2010

Lagi kereta antik

Pertandingan kereta antik pun ada....

Mainan inflatable ada juga kat sini....dania lompat2 kat sini

Dania pun sibuk nak ambik gambar ngan motor nih.....

Macam kereta Bumblebee Transformer nih....

Dania sibuk nak ambik gambar dengan skuter ni...ala ala Lagak A Mahmud je...he he he

Dania dengan motor Harley Davidson

F1 Car pun ada

I suka kereta Volvo nih C30 sebab......Edward Cullen drive kereta nih...hik hik

Cantik jugak kereta Volkswagen ni Scirocco

Cantik kereta Merc ni eh.....merah menyala....

Gambar family dengan kereta Hyundai

Tempat beli tiket nak masuk Car of the Year (COTY) 2010

Pameran kereta Car of the Year 2010 diadakan di Matrade Jalan Duta. Hubby ajak ke sini setelah review baik kat forum kereta. Pemegang kad Maybank, masuk adalah percuma. Jadi kami masuk tak kena bayar pepe la. Banyak juga kereta kat sini walau tak boleh challenge la Pameran KLIMS (KL International Motor Show). Rasanya pengunjung tak la berapa ramai. Kat bahagian luar ada kereta2 untuk test drive macam kereta Renault, Hyundai, Volvo dan lain2. Selain kereta, ada juga pameran motor sikit....Kereta yang i suka? Err kereta Volvo kaler silver C30 boleh? Sebab.....Edward Cullen pakai kereta tuh...he he.....smart you...

Selepas tu kami singgah la solat di Masjid Wilayah yang cantik. Tapi kemain jauh juga nak berjalan ke tempat ambil wudhu' muslimat. Sempat la snap gambar Dania kat tempat menarik kawasan masjid. Dania and me excited juga tengok pokok teratai dan ikan berenang kat kolam masjid....

18 comments:

  1. memang cantik masjid tu..me pernah sekali jer pegi/sampai kat situ :)

    ReplyDelete
  2. wahh cantek2 la keta2 tu..yg tk penah tgk plak tu...dh test drive kerr..??

    ReplyDelete
  3. my hubby klu tahu mesti nak pg..dia mmg suka tgk pameran kereta mcm ni

    ReplyDelete
  4. wah, sgt2 suka kete antik tu..leh test drive x?:-)

    ReplyDelete
  5. best dpt pegi situ...tak pernah sampai lagi..

    ReplyDelete
  6. @AyuArjuna BiGoshh

    oh mesti hubby u tak tahu ni...takpe tunggu yg happening punyer KLIMS....

    ReplyDelete
  7. @J.M.R

    Kereta antik tu untuk masuk pertandingan kereta antik. tak leh test drive. Ada yg tulis do not touch lagi....

    ReplyDelete
  8. @Watie Rose

    Best sebab pengalaman baru la....dapat tgk kereta yang unik...

    ReplyDelete
  9. Salam Ezna, Selamat berkenalan. Cantik blog cam bilik orang pompuan. Ya keta2 tu cantik dan masjid pun cantik. Ngape tak ramai pengunjung...jauh kot dari pusat bandar KL. Betoi kalau kita gi masjid besor, yg nyampah tu dia BESOR! Nak gi satu tempat ke satu tempat jauh, e.g gi tandas atau tmpt wudhu dan balik ke ruang solat. Akak tak bape gemor gi solat di masjid besor, biar gi surau atau mesah! Thanx for a nice entry!

    ReplyDelete
  10. @MOH KEMBARA

    Selamat Berkenalan kak,

    hi hi jenuh nak jalan dari 1 tempat ke tempat yg lain....hehe siap leh sesat lagi neh....:-)

    ReplyDelete
  11. @Encik Psychopath

    Boleh test drive kereta cam Hyundai, Proton, Volvo, Renault dll. Kami nak test drive Renault Koleos. Tapi nampaknyer x dpt sebab tukang jaga Renault tu entah ke mana....

    ReplyDelete
  12. @Bazilah

    Menarik. Pameran ni 2 hari je. I pergi hari last...

    ReplyDelete
  13. haa sungguh i tak tau ade event ni kat matrade!! rugi rugi

    ReplyDelete
  14. @Em's Family

    I rasa promo they all tak kaw kaw la. Hubby tau sebab selalu tgk blog Paul Tan tu....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails