Saturday, August 7

Shopping di IKEA

Masa upload barang kat lori, i ada nampak sorang tu shopping dari IKEA jadi i tanya la IKEA sale sampai bila?. Until Sunday. Masa i pndah hari Sabtu. Esoknyer terus ke IKEA. I nak cari few item untuk rumah i nih.


Dania dan Ayah Dania kat check out counter

Dania masuk barang dalam troli dier. Troli yang wajib Dania ambik bila ke sini. Walau takde barang pun nak troli. Janji macam shopping yer sayang??

Bila ada rug ni. Nak bawak berat jadinyer kena ambik troli yang lebih besar dan Dania duduk atas troli ni. Kalau kat KLIA roda 3, sekali naik terpelanting ke depan......hee hee...




1 comment:

Related Posts with Thumbnails