Monday, August 9

Nutrition Workshop

Pada hari Sabtu yang lepas, i berpeluang ke majlis ilmu. Nutrition Workshop yang diadakan di Royale Bintang depan Ikea. Ni parent child nutrition workshop. I attend dengan my precious lar. Enjoy the photo dulu. Details i buat kemudian.

Dania di depan ballroom

Kena daftar nama dulu dekat sini. Ibu dan anak masing-masing akan dapat name tag

Stage untuk para panel

Red Mummy pun ada oooo......dia buat coverage workshop ni. Datang dengan anak lelaki dier

Dania bising-bising nak ambik gambar sama dengan Red Mummy. Bila tanya kenal tak Red Mummy?? Dania kata kenal. He he...err err Dania kenal ke heh??

Ni la tempat duduk kami. Errr yang budak lelaki tu tengah buat apa ek??

Peserta dipecahkan kepada 3 group. i group A sama dengan Ayu. 

Dr Zawiah Hashim dalam group i iaitu Group A

 My daughter Dania berani sungguh nak share thoughts dier. Brave Dania.

Sambil mak ayah present, anak2 boleh surf website Nestle

Ni presenter group A. Ayu Rafikah. Clap clap.

Florence Tan pun ada. Sebelum dier sibuk, baik i snap dulu gambar. Florence ni kalau nak tengok dalam iklan Biskut Raya Nestle ngan Chef Ismail

Apahal tunjuk gambar restroom ni?? saje nak tayang pintu yang ada 2 daun nih

Sebelum sessi Florence ni, ada sessi senaman dulu. Amboihhh Dr2 pun kemain dancing lagi

Name tag kena bagi balik da......



2 comments:

  1. ohhh.. bagusnya rajin join2 aktivity cenggini.. . kena masuk club ehh..? ada join fee kerrr..?

    ReplyDelete
  2. Izan : i memang uka join activity macam ni. Selain dapat ilmu, dapat kawan baru. i tau pun dari my friend. Bayar RM10 je untuk Parent and child. Child tu umur 9 tahun ke atas tapi i bawak je Dania. Janji dah bayar RM10.....ha ha . Yg ni tak payah masuk club nestle tu tapi kalau u join club nestle, nanti they all akan update activity melalui email atau newsletter.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails