Wednesday, August 11

Blog makeover

Kalau u olls perasan, blog i telah bertukar wajah. Tiada lagi gambar header si kenit pakai baju jepun. He he he. Kali ni gambar family dolly dari Wansteddy untuk header. Ishhhh tengok dolly Wansteddy memang terus jatuh chenta you. Makeover keseluruhan telah dilakukan oleh Whitey Mommy. I sengaja pilih warna pastel. Kena sangat la dengan jiwa i. He he he. Jiwa ibu yang sensitif.

Wansteddy suruh i pilih header diantara dua yang teratas. I pilih header no 2 yang ada rainbow. Sedikit je perubahan iaitu meletakkan perkataan My. Wansteddy mencipta 2 warna pulak samada border dalamnyer warna soft pink atau perang. Akhirnyer i telah memilih Header yang bawah sekali.


Dolly badge family dari Wansteddy

Dolly

Terima kasih kepada keduanyer Wansteddy dan Whitey Mommy kerana merias cantik blog 
My Small World

6 comments:

  1. memang cantik sgt blog make over ni..mahal tak white mommy charge? me teringin gak nak buat make over hehhhe

    ReplyDelete
  2. Suzz : Lagi satu sangat la kemas and i nak upload gambar pun tak berat sebab 1 entry je nampak. yang lain kena click. Suzz, u try tya Whitey Mommy sebab ada 2-3 package tu. i punyer blog makeover je. Header, blog badge, dolly dengan wansteddy.

    ReplyDelete
  3. cantik. dah lama tak singgah, bila singgah nampak dah bertukar header yg cantik.

    ReplyDelete
  4. Selamat kembali transformed h/wife. Adakah ini temporary h/wife??

    ReplyDelete
  5. cun...cun...ezz...
    i teringin gak...nak makeover...badge yang wan kasi tu pun i tak sempat nak belek2 lagi :)

    ReplyDelete
  6. saaangat cantikkan? kita pun asyik nak datang sini je... haha. kita pun dah tempah juga ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails