Thursday, August 5

Mizz Nina feat. Colby O'Donis - What you waiting for



I selalu dengar lagu ni keudara kat stesyen radio kegemaran i, Red Fm. Penyanyi ni i ingatkan dari luar rupanyer yang perempuan tu dari Malaysia. Mizz Nina. Kolaborasi yang cukup mantap. Gandingan Mizz Nina dan Colby O' Donis dari negara luar sangat menjadi. Mizz Nina ni katanyer buat come back setelah sekian lama tak keluar album. Err Err you all pernah dengar ke nama Mizz Nina ni sebelum ni??...Mungkin juga dier guna nama lain. Mana le i tau..... 

3 comments:

  1. ini lagu feberet my son..kalo dgr mesti menari smbil angguk2 kepala..

    ReplyDelete
  2. me dh ketinggalan lah psl lagu2 kat msia ni..

    ReplyDelete
  3. Eija : amboihhh budak2 zaman sekarang....hee hee

    Suzz : Lagu ni rasanyer dah sampai antarabangsa. Kolaborasi ngan Mat Salleh....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails