Wednesday, August 18

New dress for Hari Raya

Tambahan new dress untuk Hari Raya buat lil princess Dania Yasmine

 
Ni nanti kena pakai dengan baju kat dalam dan seluar....


Ni lagi satu dress dengan taburan glitter dan penuh butterfly.......kena lampu lap lip lap lip gitu

2 baju raya baru Dania

Kalau ada anak perempuan tu, boleh jadi gila jap tengok baju kanak2 perempuan yang cantik2. I memang pantang tengok baju2 they all ni yang comel2. Mesti terbeli jugak walau tak nak beli....Tak tahan kalau ada warna pink......


Anda bagaimana??

4 comments:

  1. Cantik kan suzz. i sangat suka :-) ada girl pink la comeyy sangat. :-)

    ReplyDelete
  2. sama lah ngan saya, duit gaji banyak habis utk baju anak2, rambang mata tengok baju girl yg cantik2 dan macam2 fesyen.

    ReplyDelete
  3. Hidayah : a'ah baju girls memacam tu buat gerammm akak tengok tuh. Mula2 kata tak nak beli. aleh2 rasa rugi kalau x beli then beli la plak....ha ha ha :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails