Friday, August 13

Birthday Dania's Friend (Shafiq, Daanya dan Alin)


I pergi jemputan Hari Jadi anak kawan i. Namanyer Gusrina. Dia sambut sekaligus ketiga-tiga anaknyer. Adil kan? Save cost plak tu. Actually, yg birthday bulan August, anak bongsunyer, Alin Qistina. Dania beriya nak pakai tudung sebab katanyer teacher suruh pakai tudung bila keluar rumah. Kebetulan i ada beli tudung baru kat Pasar Malam Puchong.Tu semangat lebih sikit tu. 

Dania pose kat rumah dulu

Dania tengah face painting

Kanak2 happy tengok ceremony potong kek. Yang pakai belon tinggi, anak my friend Shafiq namanyer


Dania request lukis rainbow

Yummylicious

Khemah pinky lagi

Kambing golek pun ada





Dania bermain dengan Daanya

6 comments:

  1. wahhh..yang daging kambing tue bestlah..hehhe

    ReplyDelete
  2. dahlama tak pergi besday party...hoho

    ReplyDelete
  3. waaa..meriah sungguh bdaynye. yang best face painting tu :-)

    ReplyDelete
  4. Intan : Daging tu i tak sempat rasa pun. Sekejap je hilang!!!

    Suzz : Meriah you....kebetulan rumah semi d jadi tanah sangat luas...

    Ayu : he he he. best gak gi bday party sebab ummi / ibu / mama leh relaks sambil makan. heeeee

    dbalkis : hu hu hu. aci tak kita pon face painting??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails