Tuesday, August 10

Buffered Earning Nuffnang

Alhamdulillah. Rezeki sebelum Ramadan menjelang. Bulan lepas, baru je habis Buffered Earning untuk iklan Milo. I perasan awal pagi tadi, iklan ni tak mau hilang hilang setelah i refresh banyak kali. Adakah???. Tekaan i betul. Alhamdulillah. Bila check Nuffnang, rupanyer ini rezeki ketiga Buffered Earning i. Marie France Bodyline. Tak terucap dengan kata-kata. Menariknyer dengan Buffered Earning ni, kita akan dapat duit bila traffic masuk blog kita. Walau traffic tak click kat Ads tu pun kita tetap dapat duit. Kalau traffic tu click ads kita, kita akan dapat bonus. Ads Milo tu berada 2 bulan kat blog i. I sedar pun bulan Julai 2010. Setelah Bufffered Earning tu habis tempoh, akan dikategorikan sebagai Metered Earning dan akan dikreditkan di akaun kita. I tak tahu kriteria pemilihan Buffered Earning untuk blog. Setahu i maybe kita kena update blog kita tiap hari. Walau dengan 1 entry 1 hari. Normally, i cuma post 1 entry 1 hari. Kalau ada i nak announce, baru i buat post banyak2 sehari. So now, start updating your blog ya kengkawan......


THANKS NUFFNANG !!!!!!!!!!

Buffered Earnings

Campaign NameBlogCTR
Bonus
Current EarningCTR
Marie France Bodyline II LBMY SMALL WORLD

0%

Metered Earnings

Campaign NameBlogStart DateCTR
Bonus
AmountCTR
Best Buy World LBMY SMALL WORLD05 Jul 2010
                    2.10%
Nestle Milo Protomalt LBMY SMALL WORLD28 Jun 2010

0.62%                 

7 comments:

  1. menariknyer...macam mana iklankan iklan milo 2...saya pun ada wat nuffnang...tp x tau nak wat camner...dah taruk kat blog iklannyer yg ada logo nuffnang...ari2 skali...ada iklan nescafe...pas2 skrang dah x da dah...mmmmm

    ReplyDelete
  2. hi syawal : iklan iklan milo tu diberi oleh Nuffnang kat blog kita. Kalau kita nak tau tu Buffered Earning
    (BE) ke tak.....iklan tu lama kat blog kita. try refresh banyak kali, iklan tu tetap ada. u boleh check kat a/c Nuffnang bahagian earning. Ada tak kategori Buffered Earning? Kalau takde, maknenyer iklan tu iklan biasa. Maknanyer juga, iklan tu kita akan dapat duit kalau traffic click iklan kita. Kalau traffic tak click, kita tak dapat duit. Kena rajin jugak update blog dan blog walking.

    ReplyDelete
  3. tq ezz for the info...me baru 2-3 minngu ni buat few postings in a day, so masuklah duit nuff sikit2..belum boleh cash out pun :p

    ReplyDelete
  4. wahh tahniahyer..saya baru jer belajar2 buat..tapi tak menjadi pulak

    ReplyDelete
  5. Suzz : Alahai suzz. sikit sikit. Lama lama leh cashout. i dah boleh tapi rasa nak simpan dulu la...:-) Macam kat bank pulak...hee hee

    Intan : ish mula dari belajar2 dulu. lama2 ok la.....good luck!!!

    ReplyDelete
  6. ezz...satu lagi tips u kena join coffee with nuffies...every month die buat...so klu ada special event dia akan invite..

    ReplyDelete
  7. Ayu : alahai...maleh la plak nak gi ber coffee ngan they all...he he he. tapi once a while y not kan??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails