Tuesday, August 17

First time guna oven kat rumah baru

Ni first time i masak balik puding roti after so many years. Ha ha.....ni i guna oven kat rumah baru i.

 Puding roti sebelum dimasukkan ke dalam oven

Puding roti di dalam oven
 
Ni lah rupanyer.....jangan komen eh.....amatur yang buat ni....

Hidangan pemanis mulut untuk berbuka pada hari ini....



5 comments:

  1. me pun msk puding roti last few days :) me guna resepi ayu :)

    ReplyDelete
  2. actually kan.. puding roti is the first kuih i buat sepanjang hidup i, i mean bende i masak my mum tak tolong.. mase tu i buat ngan adik laki i, umur kiterang i 8 tahun adik i 7 tahun.. tak sure sedap ke tidak.. dah lame sangat.. but at least still boleh masuk perut hahaha..

    ReplyDelete
  3. @Em's Family saya ne satu biijik kuih pun tak reti buat. cekodok pun tak jadi..aduhaiiiiiiiii

    ReplyDelete
  4. baby; takpe belajar. kita lagila tak pandai masak. dah kawin baru masuk dapur ;) nak pandai buat cekodok, try buat yg cucuQ adabi tu, campur air masak je. pastu guna api kecik. nnt lama2 terror.

    mamaPrincess, mcm sedap je. tapi rumah kita takde oven.

    ReplyDelete
  5. salam ziarah,salam kenal,salam ramadhan

    waa bestnya puding roti,Pia xde oven lagi la ehehe


    p/s-thanks singgah blog hambe yg hina,dina tu ehehe :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails