Thursday, August 12

Winner Holiday On Us Contest by Kimberly Clark

I ada post entry i tak sure menang saguhati or hadiah keempat contest Holiday On Us by Kimberly Clark. Rupanyer i menang tempat keempat. Jadi hadiah i beg troli perjalanan bernilai RM500. Minggu lepas i pun collect hadiah i kat Kimberly Clark di Kelana Brem, Kelana Jaya. I dapat beg dari United Colors of Benetton. Memang colorful pun begnyer. Contest form i hantar 35. Been wondering kalau tempat pertama dia hantar berapa borang??.

Di office Kimberly Clark

Ni lah hadiah yang dimenangi

Me and Dania pose dengan travel bag

Ni lah rupanyer dari jarak dekat

Lepas tu, me and Dania makan kat gerai berdekatan. Tu Dia Sup. I makan bihun sup utara while Dania makan nasi dengan sup ayam.

Ni lah hidangan kami
 
Banyak gerai kat sini. I rasa bukak waktu malam je kot

5 comments:

  1. Lovely... sampai 35 borang tu hantar.. memang berbaloi baloi lah, i ni tak sampai seru lagi nak hantar contest yang kene hantar by mail hehe

    ReplyDelete
  2. ezz...I hantar satu jer..kehkeh...target early bird....(nasib baik kena target)...oklah berbaloi...dapat beg mahal...klu eden tak mampu deh nak beli beg rm500...congrats ya...

    ReplyDelete
  3. lawa giller beg tu ezz!! congrats!!

    ReplyDelete
  4. Mira : he he semangat lebih la plak...

    Ayu : wahhh target u tercapai. tapi i rasa contest ni ramai ........ masuk la.....

    cha@ : thanks thanks thanks

    Suzz : insyaallah leh bawak travel ke gold coast nanti!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails