Sunday, August 15

1 Ramadan di bazar ramadan

Kebetulan 1 Ramadhan tadika Dania cuti dan ayah dania pulak cuti. Kami sempat singgah bazar ramadhan di Bandar Kinrara depan masjid Bandar Kinrara, Puchong. 

Kereta punyerla banyak kat Bazar Ramadan nih

I dalam kereta. 1st day pun orang dah berpusu pusu ke Bazar Ramadan

Wah x masak ke?....Oooopss cakap orang. I pun beli sikit-sikit je di sini. He he he.....

Jadikan Ramadan anda lebih baik dari Ramadan yang lepas........

4 comments:

  1. me msk tau :) mana nak cari bazar ramadhan kat UK ni :p

    ReplyDelete
  2. i tak masak -- not something that i proud of.. compared to last year, i memang dapur je lah.. this year.. tak sempat.. balik je sipi sipi nak bukak pose.. but again, i dont fancy bazar ramadhan, kalau beli pun just kedai biase2 jer.. tak larat den nak bersesak

    ReplyDelete
  3. masak...cam biasa...tapi teringin gak nak try pekena makan best kat luar...huhu

    ReplyDelete
  4. Suzz : yr case i faham sebab di perantauan....

    Mira : ala...ada kawan i yg kerja pun x sempat memasak. They all beli jugak.

    Ayu : u...i tau masak mesti sedap!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails