Wednesday, August 11

Rombongan Family

Hari Sabtu lepas lepas Nutrition Workshop, i singgah rumah family i dekat Damansara. Kebetulan 2 adik i yang dah kahwin pun ada sana jadinyer meriah rumah atuk Dania. Sepupu2 ni pantang jumpa sampai menjerit jerit dan berlari lari. Sian baby Zharif nak join jugak tapi merangkak. Terlanggar langgar Zharif ye???.....Sian dier....Mama dan Papa nyer kelam kabut ambik Zharif takut kena langgar dengan sepupu2 yang dah besar nih.....

Dania, Sofiah, Adlina bergambar sesama sepupu

Lepas tu i ajak konvoi ke rumah baru i kat Bukit Jalil. Alehnyer semua pergi. 3 kereta kesemuanyer. Abis?? rumah lain2. Ha ha ha. 

Kereta Papa Zharif dan Mama Zharif parking depan rumah baru i

Lepas family singgah rumah baru i dan habis buat lawatan tapak....ha ha ha...biasalah nak tengok keliling rumah, bilik air, bilik2....huh semualah. Especially 2 adik perempuan i. Dah namanyer perempuan....Lepas tu i ajak minum minum kat kedai mamak Pelita di SS2. I yang belanja. He he he......Apalagi?? mamak pun leh pening. Mana taknyer main hafal je. Order ada 2-3-4 jenis order. Kalau tulis kan senang nak ingat?.

Kecoh bila reramai order. Tengok mamak tu? Pening kepala gamaknyer....ha ha ha....sorang nak teh ais, sorang nak air tembikai.....bla bla bla....

Papa Zharif dan Ayah Dania

Ha ni Babah dan Ummi Sofiah dan Adlina. Sofiah dan Adlina dah zzzzzz......


3 comments:

  1. ezz..ur new blog layout, header semua sgt cantik!!!! selamat berpuasa yer my dear best frens :)
    me suka nyer tgk blog u yg sgt cute lovely sweet ni!!!

    ReplyDelete
  2. so sweet template pinky with many roses....blink blink

    ReplyDelete
  3. Suzz : i mintak makeover blog i warna sweet sweet ini. Gambar post biar besar. i suka gambar besar macam u. Nampak sangat cantik....

    Ayu : he he he. kombinasi warna lilac, pink, roses, butterflies, ladybug....hu hu hu :-) thanks to wansteddy for the header and whiteymommy...:-) Thumbs up!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails